Surkea kuvalaatu edelleen ;/ :| mutta nyt itse tarinaan

 

1239865.jpg
Stacylle on ilmaantunut paljon pahoja tapoja. Hän nukkuu yli puolet päivästä, ja herää ainoastaan vessan tai syömään.

1239869.jpg
No, minä taas kävin leikkimässä kylpyammeessa. Mitä! se on hauskaa!

1239872.jpg
Voitto oli saanut ruokamyrkytyksen, ja teki paraikaan ystävyyttä vessanpöntön kanssa.

1239877.jpg
Stacy oli hankkinut töitä sairaala-alalta.

1239880.jpg
Jonathan oli oppinut soittamaan pianoa. Ja kauniisti soittikin. Saatoin joskus kuunnella jopa tuntikausia tuota kaunista soittoa.

1239883.jpg
Pian Stacyn nukahtelu ja liikasyöminen kuitenkin selvisi. Kun Stacy oli menossa suihkuun, hänen mahansa kasvoi 2 kertaiseksi. Hääyö oli selvästikkin jättänyt jälkensä.

1239891.jpg
Ylpeänä, ehkä hieman pelokkaana Stacy esitteli mahaansa Voitolle, joka näytti ylpeältä.
"Oho! onpas se iso"

1239897.jpg
Koitin korjata toista suihkuamme, mutta se päätyi siihen kun yritin epätoivoisesti hakata hanaa kiinni ja se menikin sitten vielä enemmän rikki. Täytyi korjaaja kutsua paikalle, ennenkuin talo täyttyisi vedestä.

1239908.jpg
Menin istumaan pihalla olevaan aurinkotuoliin, kun Clara juoksi paikalle ja hyökkäsi kimppuuni!
Koitin juosta pois, mutta hän repi minua hiuksista. Hiekka pöllysi.

1239915.jpg
Tunsin kovaa kipua jaloissani ja käsissäni, mutta jotenkin voitin Claran. Tunsin kyynelten valuvan poskiani pitkin. Miksi Clara vainosi minua?

1239921.jpg
Jonathan juoksi paikalle. "Voi v*ttu sun kanssas Clara! etsä tajuu, et sulla ei oo mitään oikeutta hyökkää Sarahin kimppuun! pysy siit oikeest erossa, tai mä annan sulle ite turpaan!"

1239925.jpg
Koitin kuivata kyyneliäni pois, mutta niitä tuli kokoajan lisää. Jalkojani heikotti, ja käsiäni särki.
Jonathan otti minut syliinsä ja kantoi sisälle. Hän meni sohvalle istumaan ja piti minua sylissään, hän antoi minun itkeä hänen olkaansa vasten. Miten paljon hän pystyikään kestämään minua. Olen näin rasittava! 

1239938.jpg
Yhtäkkiä keittiöstä kuului vaimea tumpsahdus. Stacy vajosi lattialle ja huusi Voittoa apuun. Voitto juoksi paikalle, mutta liian myöhään. Hän näki lattialla Stacyn elottoman ruumiin. Rupesin taas itkemään! tämä tästä vielä puuttuikin. Stacy kuolee! Takaamme kuului möreä ääni. Ääni kuului viikatemiehelle, joka puhui paraikaan puhelimessa.

1239954.jpg
Voitto hyppäsi viikatemiehen eteen ja rukoili että tämä herättäsi tämän takaisin henkiin.
Viikatemies katsoi hämmentyneenä Voittoa, joka itki polvillaan rakkaansa henkeä takaisin.

1239956.jpg
Viikatemiehen sydän ilmeisesti suli, ja hän päätti antaa Voitolle toisen mahdollisuuden. Toisessa kädessä oli Stacyn sielu ,jos Voitto todella rakastaisi Stacya, tämä valitsisi oikein. Ihmeissäni katsoin vuoroin viikatemiestä ja vuoroin Voittoa. Mitä tämä nyt tarkoitti, pystyikö Stacyn vielä pelastamaan.
Voitto katsoi ihmeissään viikatemiehen käsiä. Kumman hän valitsisi, oikean vai vasemman?
Voitto päätti ottaa oikean.

1239957.jpg
Ja hän valitsi oikein. Stacy palaisi henkiin, ja he olivat huiputtaneet juuri kuolemaa! Viikatemies sanoi surullisesti että lupaus on pidettävä. Hän kosketti Stacya ja katosi. Stacyn ruumis nousi hiljalleen ja velttona ylös.

1239961.jpg
Stacy hyppäsi onnellisena Voiton kaulaan ja suuteli tätä. Hän ei enää epäröinyt ollenkaan rakkauttaan, eikä sitä, että synnyttäisi pian lapsen Voitolle. Hänhän oli taas elossa.

1239965.jpg
Kiitokseksi Stacy päätti maalata muotokuvan voitosta.

1239967.jpg
Päätin valmistaa koko porukalle spagettia. Se on hyvintä ruokaa mitä tiedän.

1239968.jpg
Yöllä Stacyn maha pompahti toisen kerran. On kulunut jo 8 kuukautta.

1239971.jpg
Stacy ei voinut enää mahansa takia käydä uimasa, mutta aurinkoa hän otti edelleen mielellään.
Voitto kävi usei koskettelemassa Stacyn mahaa. Vauvan pitäisi syntyä näinä päivinä. Stacy kertoo minulle aina ohjeita jos synnytys käynnistyisi ja Voitto ei pääsisi paikalle.

1239975.jpg
Voitto oli jo kyllästynyt näihin ötököihin , joten hän päätti säästää rahaa ja tappaa itse hyönteiset.

1239983.jpg
Voitto oli ilmeisesti hyvin pihi, vaikka heillä olikin enemmän kuin tarpeeksi rahaa palkata korjaajia sun muita. Hän korjasi tiskikoneenkin itse.

1239987.jpg
Ja vaikka korjaaja joskus paikalle tulikin, niin hän auttoi.

1239990.jpg
Yöllä alakerrasta kuului hirvittävä tuskan huuto. "Voiiih, Voitto! tule tänne" Stacyn synnytys alkoi. Juoksin äkkiä puhelimen luokse ja soitin 112 seen. Siellä sanottiin, että oli jo liian myöhäistä tulla sairaalaan, ja että Stacyn olisi vain synnytettävä kotona. He tulisivat sitten huomenna katsomaan tämän vointia.

1239994.jpg
Voitto oli aivan paniikissa! hän hyppeli ylös ja alas ja pyöri kuin hyrrä! Stacy kiljui kuin kuolevaa tekevä sika. Koitin toimia järkevästi mutta juoksinkin vain Jonathanin taakse piiloon.

1239995.jpg
Mutta se kannatti. Stacyn toisesta, ja Voiton ensimmäisestä lapsesta tuli kaunis tyttö. Ruskea ihoinen kuten äitinsä, ja ruskeasilmäinen kuin molemmay vanhempansa. Tytön nimeksi tuli Annabella.
Stacy itki ilosta, viimein se oli siinä! 9 piinallisen kuukauden jälkeen!

1240000.jpg
"Sarah? voisitko mitenkään jakaa samaa huonetta Jonathanin kanssa? Annabella saisi oman vauvahuoneen ja se ei herättäisi meitä kaikkia aina parkunallaan." Vastasin että se sopisi. Mitä haittaakaan siitä olisi? Mehän seurustelimme Jonathanin kanssa.

 

6. osa. -.- kommentoikaa vaan :)