7. osa. kuvalaatu on vieläkin surkeaa, mutta antakaa anteeksi.

 

1240037.jpg
Sinä yönä kuhertelimme Jonathanin kanssa sohvalla. Sen jälkeen menimme nukkumaan.

1240061.jpg
Aamulla menimme Jonathanin kanssa käymään kaupassa. Sen jälkeen vetäydyimme kylpyhuoneeseen.
Jonathan lukitsi oven perässään. Hän isti kylpyammeen vesihanan auki. Hän otti minut syleilyynsä ja painoi kylpyammetta vasten. Hitaasti, hän riisui vaatteemme. Näin, kuinka Jonathan punastui. Hän kaappasi minut syliinsä ja nosti ammeeseen.1240046.jpg
Olin itsekkin ihan nolona, joten annoin Jonathanin käsien vaellella vartalollani. Tunsin Jonathanin jännityksen takapuolessani. En viitsinyt huomaAnnoin Jonathanille kaikkeni. Tämä hetki, olisi yksi niistä, mitä en tulisi koskaan unohtamaan.

1240095.jpg
"Se oli kivaa" Sopersin Jonathanille. Uupuneina kylpyamme leikeistämme vaihdoimme vähän rennommat vaatteet päälle ja menimme takaisin nukkumaan. Tällä kertaa nukuin kuitenkin Jonathanin vieressä, samassa sängyssä.

1240108.jpg
Heräsin seuraavana aamuna ennen Jonathania. Kello on nyt jotain 8. Hymyillen muistelin aamupäiväistä kylpyamme leikkiämme.

1240118.jpg
Olimme unohtaneet maksaa laskut, joten tämä perintövirastosta tullut tyyppi tuli kylään. Hän vei meiltä vessan laguaarin, sohvan ja telkkarin.

1240119.jpg
Kyllä. Näette aivan oikein. Tänään on Jonathanin synttärit. Hänestä tulee tänään aikuinen.
Hyvästi teineys ja finnit! tervetuloa aikuisuus ja muut huvit.

1240121.jpg
Päivä ehti vaihtua jo illaksi Jonathanin kasvettua. Oikein tyytyväiseltä hän näytti.

1240123.jpg
Katsoin ihaillen Jonathania! Hän oli komeampi kuin ennen, ja mikä parasta! nyt minustakin kasvaa aikuinen.

1240125.jpg
Minua oli kiva miesjoukko kannustamassa.

1240126.jpg
Kasvoi minustakin ihan kivannäköinen naikkonen. Sain kaikkien silmien laajenemaan lautasten kokoisiksi.

1240127.jpg
Varsinkin Jonathanin. Hän otti minua kädestä kiinni ja suukotti siis aivan ihanasti. "Muutetaanko yhdessä asumaan?" Nauroin vastaukseksi .

1240132.jpg
Jonathan ryntäsi tietokoneen ääreen ja alkoi etsimään meille yhteistä kämppää. Sellainen löytyi heti. Stacy ja Voitto tulivat hyvästelemään meidät.

1240134.jpg
Aina tulee aika, jolloin jokin vanha loppuu, mutta aina jokin uusi saa alkunsa. Aina ongelmiin löytyy ratkaisu. Aika jättää jälkensä. Muistot eivät katoa koskaan. Nyt kohdistan katseeni kohti omaa tulevaisuuttani, jonka ehkä jaan Jonathanin kanssa. Jää hyvästit!

 

loppu! vai onko? saa nähdä jaksanko enää pelata tällä ^^ no ei! seeya ! kommenttia? kiitus :)