kuvanlaatu on edelleenkin surkea :/ koittakaaas kestää.

 

 

1260420.jpg
Isabella oli oikein suloinen pienokainen. Vaipanvaihto oli ehkä kaikkein kamalinta hommaa, mutta yleensä se muuttui aina hauskaksi.

1260437.jpg
Jonathan innostui maalaamaan muotokuvia, joten sain seistä montakin tuntia mallina.

1260456.jpg
Jonathan sai rikottua suihkummekin. "ei voi olla totta!"

1260463.jpg
Jonathan lähti aamulla töihin, ja päätin kokeilla korjata suihkuamme, mutta ei. Se vaan meni enemmän rikki. Minusta ei taida olla mekaniikan alalle. Rikon vaan lisää paikkoja. Päätin suosiolla kutsua putkimiehen paikalle.

1260467.jpg
Onneksi hän sai korjattua hanan. Lasku oli tosin vähän päälle  300€ ...

1260486.jpg
Pääsin pian korjattuun kylpyammeeseemme. Mietin mennyttä elämääni, kuinka vahnempani olivatkaan minua satuttaneet, kuinka sainkin paremman elämän Jonathanin luota. Miten olenkaan näin onnellinen. Onnellisempi kuin koskaan, en ole ennen Jonathanin tapaamista kokenut onnea, rakkautta, ystävyyttä.
Selvisin Claran tappelusta, Menin naimisiin, Sain Isabellan. Miten onneksa olenkaan. Tunsin kyynelten valuvan poskiani pitkin. Ehkä onnesta, ehkä surusta, en tiedä, mutta annoin niiden valua.

1260476.jpg
Pian Jonathan tuli iloisena töistä kotiin. Hän oli saanut palkankorotuksen. Syöksyin halaamaan häntä. Halusin taas tuntea oloni turvalliseksi, onnelliseksi. "Tein ruokaa, tuletko syömään? Isabella nukkuu."
Jonathan suukotti minua poskelle "no mä käyn ekaks suihkussa ja tuun sitten, ok?"

1260516.jpg
Sytytimme kynttilät päälle ja aloimme syömään. Oli tosi tunnelmallista. Kuulin Isabellan parkuvan ja kävin nopeasti imettämässä häntä. Pian Isabella sai kuitenkin maitoa tarpeeksi ja jatkoi uniaan. Vaihdoin yövaatteeni päälle ja menin istumaan sängynpäälle. Jonathan tuli pien huoneeseemme ja kiitti ruoasta. Hän vaihtoi yävaatteensa päällensä ja kömpi viereeni.

1260539.jpg
"Miten vaipanvaihto sujuu?" "Se on kamalaa! mutta kyllä mä jotenkin selviän" Jonathan nauroi.
Jonathan suuteli minua otsalle "Rakastan sinua". Hän painoi minut sänkyyn allensa. Tunsin jälleen hänen ihanan lämpönsä. Tiesin, että en olisi yksin, tiesin olevani turvassa. Kuiskasin hänen korvaansa rakastavani häntä. Teimme yön rakkaudentaikojamme peiton alla.

1260548.jpg
Aamulla Stacy tuli käymään. Voitto sairasti kuulemma ihä flunssaa ja Annabella oli jo kasvanut taaperoksi.

1260583.jpg
Jonathankin pääsi vuorostaan vaihtamaan vaippoja, minun ja Stacyn jutellessa teekuppostemme edessä.

1260599.jpg
Stacyn lähdettyä kotiin, vietimme Isabellan syntymäpäiviä. Ajatella, niin nopeasti ne 4 vuotta kuluivat.

1260606.jpg
(Mul typeryksellä ei ollu kuvaa sen kasvusta) Ihan suloinen pikku tylleröinen Isabellasta kasvoikin, kovasti isänsä näköinen. Isabella rakasti tanssimista. Vaikkei vielä osannutkaan kävellä, kuitenkin hytkyi jo musiikin tahdissa.

1260617.jpg
Pian Isabellalle alettiin kuitenkin opettaa käytännöllisiä taitoja, kuten kävelyä.

1260622.jpg
Huonoja puoliakin hänetsä kuitenkin löytyi. Nimittäin aamunälkä ja tortut,joiden seurauksena oli itku. Jouduin monesti mennä vaihtamaa vaippoja tai syöttämään Isabellaa kesken unieni. Varsinkin nyt, kun olen ollut päivä päivältä väsyneempi.

1260636.jpg
Teen taas entistä parempaa tuttavuutta tämän vessanpöntön kanssa. Väsymykseni paljastui oksennusten ja reilusti myöhässä olevien menkkojeni takia. Olen jälleen raskaana.

1260650.jpg
Clara kävi sekoilemassa pihallamme. Hän naureskeli itsekseen ja lauleli pikkuponeista ja kärpäsistä.

1260676.jpg
Isabellalle opetettiin myöskin pottailun taitoja. "Otta on iltti u ei pule mun peffaa" (potta on kiltti kun ei pure mun peffaa) Isabella puheskeli itsekseen ja silitteli pottaansa.

1260688.jpg
Mahani pompahti ensimmäisen kerran, kun Jonathan oli vielä töissä.
Kävin vaihtamassa uudet äitiys vaatteet päälleni. Kuulin oven avautuvan ja pian sen jälkeen todella kaunista pianon soittoa. Jonathan on varmaankin tullut töistä.

1260695.jpg
Kullä, se oli Jonathan.Hiippailin hänen viereensä ja kuuntelin tuota kaunista soittoa.

1260702.jpg
Jonathan huomasi minut, ja mahani. Hän hymyili suloisesti ja tuli luokseni. "Toinen tulossa? Uinaile siellä vielä pienokainen, kumpi nyt oletkaan." Hän silitteli mahaani, välillä hän painoi korvansa mahaani ja kuunteli. Hymyillen lopetettuaan hän kaappasi minut jättiläismäiseen halaukseensa ja kuiskasi ,että rakasti minua, Isabellaa ja toista lastamme, huolimatta siitä, olisiko se poika vai tyttö.

1260717.jpg
Isabella tykkäsi kiduttaa nukkejaan. Hän hakkasi niitä lattiaan ja puri niitä.

1260722.jpg
Koitin opettaa Isabellaa puhumaan kunnolla. Hän oppi sanomaan syöttötuoli, tuttipullo, nalle ja äiti.
Taputin jokakerta kun hän sanoi oikean sanan. Se oli niin uskomatonta, Isabella, esikoiseni osaa kohta jo puhua.

1260741.jpg
Isabella oppi jo kävelemään. Hän tallusteli ympäri taloa, ja kävi välillä lorkkimassa vessanpönttöä.

1260749.jpg
Pian hän oppi myöskin puhumaan, ja käymään potalla.

1260777.jpg
Pian kuitenkin Isabella kasvoi. Hymyilin itsekseni onnellisena. Nyt loppui vaipanvaihto ainakin vähäksi aikaa. Isabella aloittaisi pian koulun, ja hänelle syntyisi pikkusisko, tai veli. Kuiskasin Isabellalle, että hänen pitäisi toivoa samalla, kun puhaltaisi kynttilät. Sain pitää vielä vähän aikaa pienokaistani käsissäni, kohta hän kasvaisi, aina vaan isommaksi, lapseksi, teiniksi ja siitä aikuiseksi. Lähtisi pois kotoa.

1260791.jpg
Isabellasta kasvoi ihan kaunis lapsonen. Hän hihkaisi ja ryntäsi äkkiä peilinsä eteen.

1260804.jpg
Lopputulos oli ihan ok. Hieman surulliselta hän tosin näytti, mutta sekin johtui vain siitä, kun vessanpönttö oli tukossa, ja hänellä alkaisi koulu huomenna.

 

9. osa. :) kiitos kommenteistanne ja silleen. Onneksi olkoon serkulleni joka meni naimisiin ja siskolleni jolla on huomenna synttärit :) ^^ ommaan tarinani heille, ja kaikille muillekkin itselleni tärkeille henkilöille.